Himosputti 1 on jouluksi 2015 valmistunut kodikas loma-asunto loistopaikalla Himoksen ydinalueella laskettelurinteiden ja latujen vieressä. Himoksen golfkenttä alkaa tontin rajalta ja olohuoneen sohvalta, terassilta tai porealtaalta voi seurata, miten muilla peli etenee! Himosputin koko on 65m2.

SIJAINTI JA PALVELUT:

Kaikki palvelut (Himos Center/kaupat 600m, Himos Areena 600m, Himos kesäteatteri/tapahtumapaikka 600m, Himoksen rinteet 250m, Himos Festival alue 600m, Himosgolf 10m, Hiihtoladut 10m) ovat kävelyetäisyydellä. Olohuoneen ikkunoista on esteetön näkymä hyvin hoidetulle golfkentälle. Etuterassilta ja saunan ikkunasta on näkymät Länsi-Himoksen rinteisiin. Hiihtoladut menevät aivan tontin vierestä.

HUONEET JA SÄNGYT:

Vuokrattavana olevassa paritalon huoneistossa on alakerrassa makuuhuone (parisänky 160cmx200cm), olohuone, keittiö, sauna sekä kylpyhuone/wc yht. 45m2 ja yläkerrassa avointa tilaa n. 30m2. Yläkerrassa on 5 + 2 vuodetta: parisänky 160cmx200cm sekä kolme runkosänkyä ja levitettävä vuodesohva.

VARUSTUS:

Huoneisto on täysin varustettu. Sieltä löytyvät astianpesukone, mikro, liesi/uuni, jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat, kuivauskaappi, pyykinpesukone, tv x 2, PS3-konsoli peleineen, cd/radio bluetooth-ominaisuudella, silityslauta ja -rauta, hiustenkuivain, tyynyt ja peitot, puutarhakalusto, auton lämmityspistoke, siivousvälineet. Portaissa on lapsiportti sekä ylhäällä että alhaalla. Lapsivarustus (mm. syöttötuoli, potta) on saatavilla (sovi etukäteen). Varastossa on lisäksi pulkkia, liukureita ja polttopuut.

Kesällä on mahdollista käyttää ilmalämpöpumppua viilennykseen.

Novitek Luosto poreallas (hankittu toukokuussa 2021).

Lemmikkieläimiä ei voi tuoda mukana huoneistoon! Tupakointi kielletty sisällä!

© 2022 The Crosshairs / Yhtään rumputikkua ei hajotettu tätä sivua tehdessä.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita