Himoslokki 1 ja 2 on 2022 valmistunut tyylikäs ja kodikas paritalo loistopaikalla Himoksen ydinalueella laskettelurinteiden ja latujen lähellä. Parvekkeelta avautuu avara maisema Länsi-Himoksen rinteisiin ja koko Himoslaaksoon. Himoksen golfkentän ensimmäinen väylä on aivan mökin vieressä! 

Molemmissa Himoslokeissa on suomalainen, laadukas Novitek Luosto POREALLAS. Himoslokkien porealtaalta on upeat ja esteettömät näkymät suoraan Länsi-Himoksen rinteitä kohtaan. Molemmissa on mahdollisuus mökin koneelliseen viilennykseen (ILP). Himoslokit ovat samanlaisia, kooltaan n. 90m2/lokki.


SIJAINTI JA PALVELUT:

Kaikki palvelut (Himos Center/kaupat 300m, Himos Areena 400m, Himoksen rinteet 450m, Himos Festival alue 400m, Himosgolf 100m, Hiihtoladut 20m) ovat kävelyetäisyydellä. Himoslokkien olohuoneen ikkunoista on esteettömät ja upeat näkymät suoraan Länsi-Himoksen rinteisiin.


HUONEET JA SÄNGYT:

Vuokrattavana olevissa paritalon huoneistossa on alakerrassa makuuhuone (parisänky 160cmx200cm), olohuone, keittiö, sauna sekä kylpyhuone/wc sekä erillinen wc yht. 55m2 ja yläkerrassa avointa tilaa n. 35m2. Yläkerrassa on 6 vuodepaikkaa: parisänky 160cmx200cm sekä neljä runkosänkyä.


VARUSTUS:

Huoneisto on täysin varustettu. Sieltä löytyvät astianpesukone, mikro, liesi/uuni, jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat, kuivauskaappi, pyykinpesukone, tv x 2, bluetooth-kaiutin, PS3, silitysrauta, hiustenkuivain, tyynyt ja peitot, puutarhakalusto, auton lämmityspistoke, siivousvälineet. Lapsivarustus (mm. syöttötuoli, potta) on saatavilla erikseen sovittaessa. Portaissa on lapsiportit alhaalla ja ylhäällä.© 2022 The Crosshairs / Yhtään rumputikkua ei hajotettu tätä sivua tehdessä.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita